Frysa torkade Tofu, Nutrition och högkvalitativa FD Tofu för omedelbar soppa

FD Tofu * produktinformation: * funktioner:---inte stekt, inte svälld, inga artificiella färgämnen, inga konserveringsmedel eller andra tillsatser---ingen gluten---endast ta bort vatten---behålla perfekt nutrition fakta av färska grönsaker. * Funktioner för Tofu: I traditionell kinesisk medicin, tofu är korrekt...

Produktinformation

FD Tofu

* Produktinformation:

Produktnamn

Frysa torkade Tofu

Ursprung

Kina

Är av typen

Frystorkningsanläggningar (FD)

Material

Tofu

Form

Skivor/remsor/tärningar

Renhet

100%

Fukt

5%

Förpackning

PE väska + kartong eller enligt kundernas krav

Hållbarhet

24 månader

MOQ

500kgs

* Funktioner:

---inte stekt, inte svälld, inga artificiella färgämnen, inga konserveringsmedel eller andra tillsatser

---ingen gluten

---endast ta bort vatten

---behålla perfekt nutrition fakta av färska grönsaker.

* Funktioner för Tofu:

I traditionell kinesisk medicin är tofu lämplig för dem som är svaga, undernärda, brist på blod och qi; lämpar sig för gamla, slim eller annars; lämplig för dem med hög fetthalt i blodet, högt kolesterol, övervikt, och med åderförkalkade blodkärl; lämplig för personer med diabetes; för mödrar med låg bröst mjölk leverans; för barn och unga vuxna. för dem med inflammerade luftvägarna, med slem, hosta och astma. Tofu är också lämpad för personer av ålderdom; Det rekommenderas att äta med sprit, eftersom tofu innehåller cystein, vilket kan påskynda avgiftning av alkohol i kroppen, och minska skadeverkningarna för levern, skydda levern.

Tofu är relativt hög i protein, ca 10,7% för hård tofu och 5,3% för mjuk andquot; silkenandquot; tofu med ca 5% och 2% fett respektive i procent av vikten.

Förfrågning