Hem > Kunskap > Innehåll

Vita tefördelar

Nov 30, 2018
Silver Needle White Tea

Effekten av vitt te är mycket bra. Den har funktioner av baksmälla, rensa värmen, fuktar lungorna, lugnar levern och tonifierar blod, minskar inflammation och avgiftning, minskar blodtrycket och minskar fett och eliminerar utmattning. Det är särskilt effektivt för överdriven alkohol och tobak, överdriven oljighet, överdriven leverandnad och matsmältningsdysfunktion. Den har en unik och underbar vårdfunktion.

Mässling

vitt te anti-cancer, anti-cancer, hotstrokeförebyggande åtgärder, avgiftning, tandvärkbehandling, särskilt äldre vit te kan användas som antipyretisk för barn med mässling, dess antipyretiska effekt är bättre än antibiotika. Det anses allmänt som ett bra läkemedel för behandling av mässling patienter i norra Kina och Fujian.

Främja blodsockerbalansen

Förutom de inneboende näringsämnena i andra te innehåller vit te också de aktiva enzymerna som är nödvändiga för människokroppen. Långtidsförbrukning av vitt te kan signifikant öka lipasaktiviteten i kroppen, främja fettkatabolism, effektivt kontrollera insulinutsöndring och fördröja intestinal absorption av druvpulver. Dekomponerar överflöd av socker i kroppen och främjar blodsockerbalansen. Vitt te är rikt på en mängd aminosyror, det är kallt och kallt, med effekten av antipyretisk och avgiftning.